INFORMATII UTILE

DEZUMIDIFICATORUL CERESIT AERO

De unde provine umiditatea in exces din casa?

Cantitatea medie zilnica de apa produsa de catre o familie obisnuita in urma activitatilor cotidiene de gatit, dus sau baie, si incalzirea pe gaz este de 12 litri de apa in aer ... Aerul poate absorbi o cantitate limitata de apa, ceea ce determina condensul provenit din umiditatea ridicata din aer, prezent mai ales pe suprafete reci (cum ar fi ferestrele si peretii cu izolatie deficitara) sau mobila. Umiditatea poate aparea oriunde si poate avea un impact negativ asupra atmosferei din camin.

Cum pot identifica umiditatea excesiva?

Daca umiditatea in exces nu se poate dizolva, ea se va comasa pe suprafetele reci din casa, cum ar fi ferestrele, incaperile neincalzite, sau peretii cu izolatie deficitara. Condensul prezent pe geamurile dumneavoastra este un prim semn al prezentei umiditatii excesive in casa dumneavoastra si poate genera o senzatie de frig. Daca nu inlaturati problema umiditatii excesive din casa dumneavoastra, va puneti in pericol sanatatea, mai ales in ceea ce priveste aparitia unor alergii cauzate de umiditate. Efectele negative produse de umiditatea in exces sunt urmatoarele:

Dezvoltarea mucegaiului, precum si a petelor umede pe peretii din casa dumneavoastra
Decojirea tapetului si umflarea vopselei
Mirosuri neplacute
Condensul de pe geamuri si pereti
Pete galbene pe materialele textile si din piele
 
Cum functioneaza dezumidificatorul Ceresit Aero?

Ceresit MICRO aparat functioneaza autonom. Datorita cristalelor ultra-active din tableta PowerTAB 2in1, Ceresit MICRO aparat absoarbe umiditatea in exces din aer si o transforma intr-o solutie salina. Aceasta solutie salina este apoi colectata in rezervorul de mai jos. Concomitent, tehnologia patentata impotriva mirosurilor neutralizeaza mirosurile deosebit de neplacute. Absorbtia incepe imediat dupa punerea in functiune absorbantului.

Tableta PowerTAB 2 in1 scade treptat in volum din cauza procesului de absorbtie pana ce este complet dizolvata. Acum este momentul sa evacuati lichidul din rezervor si sa introduceti tableta de rezerva. Ceresit MICRO aparat nu necesita nici curent electric, si nici evacuarea pliculetelor folosite. Reprezinta solutia pro mediu inconjurator pentru problemele dumneavoastra cauzate de umiditate!

Care dintre dezumidificatoarele AERO este mai potrivit pentru mine?

Toate ABSORBANTELE DE UMIDITATE SI DE MIROS CERESIT sunt bazate pe sistemul eficient de reumplere cu tablete absorbante Power Tab si AERO 360°. Totusi, Ceresit MICRO aparat va poate oferi, in functie de dimensiunea incaperii in cauza, solutii specifice de inlaturare a umiditatii.

Gama MICRO A Ceresit MICRO aparat este recomandata pentru incaperile mici de pana la 10 m2 sau 25 m3. Aceasta gama cuprinde un aparat modern care poate fi reumplut cu tablete de 300 g in 4 parfumuri diferite - Tableta PowerTAB 2 in 1 neparfumata, precum si Tableta PowerTAB 3 in 1 cu parfum de levantica relaxanta, piersica linistitoare si primavara revigoranta. In cazul incaperilor cu suprafete de pana la 20 m2 sau 50 m3, va recomandam Ceresit MICRO aparat AERO 360°, drept o solutie eficienta pentru problemele dumneavoastra legate de umiditate. Rezervele de care aveti nevoie constau in Tablete AERO 360°. In cazul incaperilor cu suprafete de pana la 40 m2 sau 100 m3, solutia eficienta consta in folosirea a doua ABSORBANTE DE UMIDITATE SI DE MIROS CERESIT de 450g.

*in comparatie cu tabletele standard Ceresit

Unde pot utiliza dezumidificatorul Ceresit AERO?

Ceresit MICRO aparat poate fi folosit in orice incapere din casa dumneavoastra pentru va imbunatati atmosfera si asigura un aer sanatos in interiorul sau. Poate fi utilizat in bai, bucatarii, pivnite, garaje, precum si in dormitoare si camere de zi. Datorita autonomiei energetice a ABSORBANTULUI DE UMIDITATE SI DE MIROS CERESIT, poate fi folosit si in cazul rulotelor, caselor mobile, barcilor si caselor de vacanta. Va rugam sa alegeti Ceresit MICRO aparat adecvat in functie de dimensiunea incaperii respective.

Unde este recomandat sa pozitionez dezumidificatorul Ceresit AERO?

Pentru eficienta optima, va rugam sa pozitionati Ceresit MICRO aparat la cel putin 10 cm distanta de pereti. Astfel, se asigura o circulatie suficienta a aerului in jurul dispozitivului. Va rugam sa il tineti la departare de copii si animale de companie. Va rugam sa nu il pozitionati in apropierea oricaror surse de incalzire.

Cat dureaza pana ce dezumidificatorul Ceresit AERO reduce umiditatea?

Folosind Ceresit AERO 360°, primele picaturi pot fi observate in primele 12h, in functie si de gradul de umiditate si de temperatura din camera. O singura tableta Ceresit STOP UMIDITATII AERO 360° dureaza in jur de 3 luni intr-o camera de 20m2 sau 50m3. Folosirea continua a ABSORBANTULUI DE UMIDITATE SI DE MIROS CERESIT asigura o atmosfera de bunastare absoluta in caminul dumneavoastra.

Necesita dezumidificatorul Ceresit AERO curent electric?

Nu, Ceresit MICRO aparat nu necesita sursa de curent electric. Este un absorbant cu functionare autonoma. Datorita cristalelor ultra-active din tableta PowerTAB 2 in 1, Ceresit MICRO aparat absoarbe umiditatea in exces din aer pe care o transforma in solutie salina. Ceresit MICRO aparat nu necesita nici electricitate, si nici evacuarea pliculetelor folosite. El este solutia pro mediu inconjurator pentru problemele dumneavoastra legate de umiditate.

De unde pot cumpara dezumidificatorul Ceresit AERO?

Puteti afla unde gasiti distribuitorii pentru Ceresit MICRO aparat din apropiere in sectiunea despre Distribuitori. Va rugam accesati linkul Distribuitori.

Ceresit STOP MUCEGAIULUI PENTRU BAIE

Cum se combat petele de mucegai din casa?

CERESIT STOP MUCEGAIULUI PENTRU BAIE va ajuta sa combateti petele de mucegai existente. Inlatura si curata mucegaiul, bacteriile si petele de murdarie de pe placi de ceramica, ciment si etansantii din silicon si actioneaza ca dezinfectant impotriva algelor si ciupercilor de interior.

Ce tipuri de bacterii si ciuperci distruge CERESIT STOP MUCEGAIULUI PENTRU BAIE?

CERESIT STOP MUCEGAIULUI PENTRU BAIE este un spray dezinfectant care distruge si curata mucegaiul. Inlatura murdaria, mucegaiul si bacteriile si combate algele si ciupercile.

Cat dureaza pana ce CERESIT STOP MUCEGAIULUI PENTRU BAIE incepe sa actioneze?

CERESIT STOP MUCEGAIULUI PENTRU BAIE este gata de folosire imediat dupa achizitionare, putand fi aplicat cu ajutorul recipientului pulverizator.
O data ce l-ati pulverizat pe suprafata (la distanta de 3 – 5 cm de suprafata respectiva), asteptati timp de 5 – 10 minute si stergeti petele de mucegai cu o carpa sau o perie. Repetati aplicarea daca este nevoie. Inlaturati reziduurile cu ajutorul apei.

 
Pe ce suprafete poate fi utilizat CERESIT STOP MUCEGAIULUI PENTRU BAIE?

CERESIT STOP MUCEGAIULUI PENTRU BAIE este compatibil cu mai multe materiale de constructie, mai ales pereti, tencuieli, placi de ceramica, rosturi, lucrari din caramizi etc. Produsul poate fi utilizat oriunde apare mucegaiul, de exemplu: bai, cabine de dus, piscine, pivnite, subsoluri, bucatarii, pereti, tavane, podele, terase etc. Suprafetele pe care va fi aplicat CERESIT STOP MUCEGAIULUI PENTRU BAIE trebuie degresate si curatate astfel incat sa se inlature particulele libere; ele trebuie sa fie uscate.

Ce fel de produs este CERESIT STOP MUCEGAIULUI PENTRU BAIE?

CERESIT STOP MUCEGAIULUI PENTRU BAIE este un produs foarte eficient din cadrul produselor biocide (lichid dezinfectant pentru spatii private). Va rugam sa utilizati produsele biocide in conditii de siguranta. Cititi intotdeauna eticheta si informatiile referitoare la produs inainte de utilizare. A nu se utiliza in combinatie cu alte produse similare / de curatare, cum ar fi produsele de curatare a vaselor de toaleta! Pericol de emisie gaze periculoase (clor). A nu se utiliza pe metale sensibile.

Aveti intrebari cu privire la impactul umiditatii asupra sanatatii dumneavoastra sau direct cu privire la produsele din SISTEMUL CERESIT STOP? Trimiteti-ne intrebarile dumneavoastra. Daca ne precizati si o adresa de email, veti primi un raspuns personal la intrebarea dumneavoastra.

Intreaba
Afpral

Peste 80 de milioane de oameni din Europa sufera de o anumita forma de alergie.

Alergia constituie o problema in expansiune care afecteaza viata de zi cu zi a oamenilor, precum si starea lor de bine. Efectele sale asupra calitatii vietii pot fi observate in toate aspectele din viata persoanelor care sufera de alergii, dar si in viata familiilor acestora.

Ceresit MICRO aparat cu Tableta PowerTAB 2in1 a fost testat cu succes in cadrul unei anchete de teren implicand 23 de familii care sufera de alergii. Ca urmare a reducerii umiditatii, Ceresit MICRO aparat poate imbunatatii starea de bine a persoanelor care sufera de alergii legate umiditatea excesiva (cum ar fi sporii de mucegai si capusele de praf). Nu functioneaza acolo unde imbunatatirea necesita masurile structurale.

Asadar, AFPRAL, Asociatia Franceza de Prevenire a Alergiilor, recomanda folosirea Ceresit MICRO aparat.

Pentru mai multe detalii, consultati www.allergies.afpral.fr

AFPRAL* este membra a EFA** si se afla in legatura cu diverse organizatii locale de prevenire a alergiilor. Membrii EFA provin actualemente din aproape toate tarile Uniunii Europene, precum Austria, Belgia, Bulgaria, Republica Ceha, Danemarca, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Lituania, Luxemburg, Tarile de Jos, Norvegia, Portugalia, Slovenia, Suedia, Elvetia si Regatul Unit al Marii Britanii.

Exista peste 400.000 membri in cadrul organizatiilor ce compun EFA, constand in pacienti si angajati.

*asociatia Franceza de Prevenire a Alergiilor, membra a EFA

**federatia Europeana a Alergiilor si a Asociatiei Pacientilor cu Boli Respiratorii.

More

Recomandat

de AFPRAL AFPRAL recomanda utilizarea absorbantului de umiditate si de miros Ceresit

Cum se utilizeaza

produsul Va vom ajuta sa rezolvati problema cu care va confruntati.

Verifica umiditatea

din locuinta! Cere unul dintre testerele de umiditate
Ceresit pentru a afla
gradul de umiditate
din locuinta.

SISTEMUL Ceresit STOP

Mai multe informatii despre SISTEMUL
Ceresit STOP