mold-allergies-indoor-humidity-stage

Mucegai, alergii si alte efecte negative din cauza umiditatii

Primul efect al umiditatii este disconfortul personal.

Mucegaiul e unul dintre efectele umiditatii excesive

Umiditatea mare din locuinta va poate afecta sanatatea. Prea multa umiditate sporeste aparitia ciupercilor, mucegaiului si altor alergeni bacterieni. De exemplu, mucegaiul si mucegaiul alb pot influenta problemele respiratorii existente, pot provoca aer statut si se pot raspandi rapid in jurul orificiilor de ventilare si dincolo de ziduri daca nu se iau masuri. Si acarienii sunt o problema ce poate aparea la umiditate mare in casa. Ei pot fi dusmanii celor ce sufera de astm sau alte alergii.

mold-allergies-indoor-humidity-humid
Mucegaiul apare in spatiile umede si va poate afecta sanatatea.

Umiditatea excesiva poate afecta si muschii si incheieturile. Cand e prea mare, ligamentele, muschii si tendoanele tind sa se dilate si afecteaza durerile de spate existente si artrita.

Mucegaiul, mucegaiul alb si alte bacterii ce vi se raspandesc prin casa nu sunt deloc binevenite si pot fi explicatia disconfortului dv
. O abordare mai proactiva pentru aer sanatos in casa este sa mentineti umiditatea interioara in intervalul recomandat de 50-60%. Un absorbant de umiditate va poate ajuta sa obtineti nivelul potrivit. Aceste aparate va vor ajuta sa eliminati excesul de umezeala pentru a evita problemele pentru casa si sanatate, ajutandu-va sa aveti un climat sanatos in casa.

Mucegaiul: fata intunecata a umiditatii

Efectele grave ale mucegaiului si cum puteti scapa de el.

mold-dark-side-humidity-teaser
Cititi mai mult

4 semne tipice ale problemelor de umiditate; mucegaiul negru e unul dintre ele

Aflati daca aveti probleme de umiditate in casa, cu ajutorul semnelor sale tipice

typical-signs-humidity-mold-teaser
Cititi mai mult