Skip to Content
Cateva metode simple de a pastra aerul curat si a imbunatati calitatea aerului

Reduceti umiditatea pt. aer curat acasa

Aerul curat e cheia unei atmosfere confortabile acasa.

Avem tendinta sa credem ca aerul de afara e mai poluat decat cel din casa, dar adevarul e ca uneori aerul dinauntru poate fi mai rau ca cel de afara. De aceea e important sa mentineti un aer curat si sanatos in casa.

Va trebui sa incepeti cu curatenia. E esential sa curatati praful ce se acumuleaza pe suprafete neatinse, ca sa nu zboare prin aer. Aspirati covoarele, canapelele si alte lucrui moi care pot absorbi praful din aer, acarienii si alti alergeni. Cereti-le celor din familie sa-si scoata pantofii si paltonul cand intra in casa. Si nu uitati sa stergeti pardoseala. Asta va ajuta sa pastrati aerul curat, pentru ca strange praful ramas in urma aspiratului.

Acum, dupa curatenie, retineti ca e important si sa reduceti umiditatea in casa pentru a obtine aer sanatos. Nivelul optim al umiditatii relative e intre 50 si 60%. Nivelul umiditatii se schimba conform vremii si activitatilor din casa, asa ca e important sa stiti cum s-o masurati si s-o controlati. Si un nivel mare si unul mic pot crea disconfort, asa ca e important sa controlati umiditatea.

O cale pentru a face asta e sa puneti un absorbant de umiditate in casa. Acesta contribuie la scaderea umiditatii excesive pentru a obtine nivelul adecvat de umiditate in casa. Puneti-l in incaperile umede, cum ar fi baia sau bucataria.

Puteti obtine aer curat in bucatarie cu un absorbant de umiditate, care va absorbi excesul de umiditate.

UUn absorbant de umiditate poate contribui la obtinerea aerului curat in casa. Dar ce-ar fi daca ati putea reduce umiditatea excesiva si in acelasi timp ati crea o atmosfera parfumata? Tabletele de aromaterapie pt. absorbantul de umiditate sunt o buna optiune. Aceste tablete combina eficienta absorbantului de umiditate cu parfumurile speciale ce vor da o stare de relaxare, energie sau confort.

Te-ar mai putea interesa